Veelgestelde vragen

Om zoveel mogelijk duidelijkheid te geven, hebben we een aantal vragen verzameld en onderstaand weergegeven. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

 1. Wat kost de online agenda voor mijn klant?

  De online agenda kost je klant niks. De online agenda is gratis. Mocht je meer dan 30 boekingen per maand krijgen met de klant-maakt-zelf-een-afspraak module, dan kunnen klanten daarmee alleen nog afspraken maken indien je hiervoor betaald. De kosten hiervoor zijn slechts €30,- per maand (vooruitbetaling).
 2. Wat kost het als ik zelf afpsraken in plan?

  Je online agenda is gratis. Plan zoveel afspraken in als je wilt.
 3. Kunnen klanten mij nogsteeds bellen?

  Dat is geen probleem! Je kan in je online agenda alle afspraken zelf gratis inplannen.
 4. Ik wil de online agenda! Wat heb ik nodig?

  Voor de online agenda heb je alleen een computer en internet aansluiting in je kapperszaak nodig. Op je profiel pagina kan je zelf de online agenda aanmaken.
 5. Waarom via het internet afspraken maken?

  1. Bespaar tijd

   Geen tijd om steeds naar die telefoon te lopen? Of geven klanten aan dat je vaak in gesprek bent? Met de online agenda laat je jouw klanten zelf hun afpsraak inplannen!
  2. De klant die niet komt opdagen

   Je kent het wel: de klant die niet komt opdagen. De reden hiervan kan uiteen lopen, maar wij weten dat een groot deel van jouw klanten hun afspraak gewoon vergeet. De online agenda stuurt jouw klant automatisch een e-mail herinnering van hun afspraak. Dat voorkomt ook spraakverwarring aan de telefoon!
  3. Extra service

   Laat je klanten duidelijk en overzichtelijk een afpraak met je maken. Niet alleen tijdens jouw openingsuren, maar 24 uur per dag, 7 dagen per week via de klant-maakt-zelf-een-afspraak module.
 6. Wat kost de online agenda?

    Tot 31 afspraken per maand Vanaf 31 afspraken per maand
  Online agenda Gratis Gratis
  Klant-maakt-zelf-een-afspraak module Gratis €30,- per maand

Online agenda

Klant-maakt-zelf-een-afspraak module voor op uw website: