Wat kost een kapper via Zoekkapper.nl?

Met Zoekkapper.nl komt u in contact, met de kapper rekent u zelf af.

Wat kost een kapper?

Dat verschilt van kapper tot kapper, en hangt af van uw geslacht en dingen die u wilt laten doen. U betaald de kapper zelf. De kosten daarvan zijn afhankelijk van het tarief dat de kapper berekent en het aantal dingen dat hij/zij uitvoert. Zo kunt u slechts uw haar laten knippen, maar kunt u ook uw haar laten verven of uw haar laten wassen. Dit laatste is bij veel kapsalons een vast onderdeel van een knipbeurt. Als een kapper bij u aan huis komt, dan zijn de kosten vaak lager, echter betekend dit dat u zelf u haar van te voren wast en naderhand zelf de haren opruimt. De afrekening van kosten verloopt niet via Zoekkapper.nl en dienen bij de kapper zelf gedaan worden.

U informeert van te voren bij de kapper af hoeveel uw knipbeurt gaat kosten. Zodoende is vooraf duidelijk wat u gaat betalen. Een gemiddelde knipbeurt van een thuiskapper kost tussen de 10 en 15 Euro. Een gemiddelde knipbeurt van een kapsalon kost tussen de 15 en 25 Euro. Let op dat het knippen van mannen vaak goedkoper is dan het knippen van vrouwen. Kappers die duurder zijn hebben vaak merkproducten of bieden extra services aan zoals koffie/thee of hoofdmassages.

U kunt zonder tussenkomst van Zoekkapper.nl opnieuw met dezelfde kapper contact opnemen. Als u een andere kapper wilt, of wanneer de vaste kapper niet beschikbaar is, komt u gewoon weer terug!